Malin From

From MalinFrom Malin

Fotograf: Martin Skoog

44 år, 168 cm

Kontakt

malinfrom@gmail.com
0738 25 27 42

Aktuellt

Under våren/sommaren 2020 kommer jag att arbeta på Mittiprickteatern med föreställningen Konstiga djur, på Svenska Mim med föreställningen Det levande Biblioteket och på Romateatern med En Midsommarnattsdröm.

Presentation

Jag har tidigare medverkat i föreställningar på Pantomimteatern, Dramaten, Stockholms Stadsteater och Parkteatern och har gjort lite film och tv, men har huvudsakligen arbetat på Orionteatern och på Dockteatern Tittut.

På Orionteatern har jag fått jobba fritt och medskapande med skådespeleri, mim och dans i många år med Lars Rudolfsson som regissör. Ensemblen har bestått av Projektor med tillskott av andra medspelare som musiker, skådespelare och dansare. Föreställningarna har mestadels spelats för vuxna och har skapats utan manus med utgångspunkt i t.ex. paragrafer, faktiska händelser, en opera eller en bok och har resulterat i föreställningar som: Vems lilla mössa flyger?, Così fan tutte, DC3 och Barnkonventionen m.fl.

På Dockteatern Tittut har jag oftast arbetat med turnerande dockspelsföreställningar för barn och vill nämna några utvecklande samarbeten som: skuggspelsföreställningen Pimpa i regi av Fabrizio Montecchi och KRASCH, en mim/dockspelsföreställning i storformat i regi av Martin Hasselgren.

Särskilda färdigheter

Sång

Röstläge: Sopran

Sånggenre: Körsång, Pop, Visor

Spelstilar

Clown, Dockspel, Fysisk teater, Mask, Mimskådespeleri, Objekt, Skuggspel

Dans

Folkdans (svensk), Modern dans/Nutida dans

Sporter

Eldslukning, Ridning, Scenakrobatik, Yoga

Körkort och certifikat

Personbil

Utbildning

Teaterhögskolan i Stockholms 4-åriga Mimskådespelarutbildning 1998-2001