Aktuella kurser, workshops och seminarier för dig som är professionell skådespelare

Utveckla dig som skådespelare

Workshop med Kirk Baltz, foto Bengt Wanselius

Vem kan ansöka?

Du som är yrkesverksam, frilansande skådespelare, med högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, kan ansöka till TeaterAlliansens kompetensutveckling. Är du inte anställd av TeaterAlliansen bifogar du ditt cv med varje ansökan.

Om antalet behöriga sökande är större än antalet platser gör TeaterAlliansen, tillsammans med kursledaren, ett urval bland de sökande.

TeaterAlliansens kurser, workshops och seminarier är kostnadsfria för frilansande skådespelare. Är du tillsvidareanställd på en teater och, i mån av plats, deltar i vår kompetensutveckling debiteras din arbetsgivare en deltagaravgift.

Kolla att du får ett bekräftelse på din ansökan till den e-postadress du angivit. Besked om antagning skickas till alla sökande 10–14 dagar före kursstart.

Har du frågor eller förslag på kursinnehåll eller pedagoger är du välkommen att mejla saara.printzwerner@teateralliansen.se.

Vill du få information från TeaterAlliansen?

Plats: TeaterAlliansen, Nacka

Datum: 18-22 november

Ansök senast: 2019-10-27

Skådespeleri i tv-serier

En kurs som handlar om att finslipa ditt skådespeleri för de krav som tv-mediet ställer. Hur driver du din gestaltning i varje enskild scen och är samtidigt trogen din karaktärs resa genom säsongens alla avsnitt? Kursen ger dig också verktyg och tips för hur du kan förhålla dig och tänka när du har en biroll i en tv-serie.

Läs mer och ansök