Aktuella kurser, workshops och seminarier

TeaterAlliansen, kompetensutveckling, skådespelare

TeaterAlliansen planerar att genomföra de kurser och workshops som nu går att ansöka till. Vi kommer självklart att följa de riktlinjer som råder. Om du redan ansökt till någon aktuell kurs eller workshop ligger din ansökan kvar. Skulle läget förändras och vi blir tvungna att ställa in eller skjuta fram aktiviteter får alla som ansökt besked per mejl. Information kommer också att publiceras löpande på vår Facebooksida.

Du som är professionell, frilansande skådespelare, med högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, kan ansöka till TeaterAlliansens kompetensutveckling. Är du inte anställd av TeaterAlliansen bifogar du ditt cv med varje ansökan.

TeaterAlliansens kurser, workshops och seminarier är kostnadsfria för frilansande skådespelare. Är du tillsvidareanställd på en teater och deltar i vår kompetensutveckling debiteras din arbetsgivare en deltagaravgift.

Kolla att du får en bekräftelse på din ansökan till den e-postadress du angivit. Besked om antagning skickas till alla sökande 10–14 dagar före kursstart.

Om antalet behöriga sökande är större än antalet platser gör TeaterAlliansen, tillsammans med kursledaren, ett urval bland de sökande.

TeaterAlliansens kurser, workshops och seminarier kan komma att dokumenteras i bild och/eller ljud i marknadsföringssyfte.

Har du frågor är du välkommen att mejla lisbeth.pettersson@teateralliansen.se.

Plats

online via zoomlänk som mejlas ut inför varje pass (endast föranmälda).

Datum

Träningstider och veckodagar kan variera eftersom vi under rådande situation med Covid-19 har alla pass online. Därmed försöker vi ta möjligheten att variera tiderna lite.

Ansök senast

17 juni

Gaga - träning online

med Emma Rozgoni

Träna GAGA med TeaterAlliansen. Nu erbjuder vi morgonpass både online och fysiskt. Föranmälan krävs inför varje ny vecka. Begränsat antal platser.

Läs mer och ansök
Plats

Stockholm

Datum

To-fre 17-18 juni Stockholm
mån-ons 21-23 juni Gäddviken, Nacka

Sista ansökningsdag har passerat.

Immersiv teater

med Anna Mannerheim

När publiken är med på/i scenen - skådespelarens arbete i omslutande/immersiv teater. Vad kräver det? Vad bör man tänka på? Tänka annorlunda om? Hur gör man? 

Läs mer

Vill du få information från TeaterAlliansen?