Tillhör Unga TeaterAlliansen

Isabell Gustavsson

Isabell Gustavsson

Fotograf: Jonas Jörneberg

34 år, 171 cm

Kontakt

isabell.gustavsson89@gmail.com
0762293380

Aktuellt

2022, 4 juni - 9 juni: Rosemary, Maximimus.
2022,  5 september - 20 november: Klösiga Katters Klubb, Mittiprickteatern.

Presentation

Har precis tagit examen som Mimskådespelare vid SKH och är pepp på att komma ut i arbetslivet och få skapa scenkonst tillsammans med andra.

Hoppas på att få göra allt genom mitt yrkesliv. Från bombastiska verk med stor ensemble till små intima föreställningar.

För mig är det viktigaste under en produktion att det är god stämning i gruppen så att arbetsklimatet blir öppet och tryggt för alla. Jag försöker därför göra vad jag kan för att bidra till det. Det kan vara att respektera allas olika funktioner samtidigt som vi hjälps åt och tillsammans jobbar för helheten. 

Jag tycker både om samskapande och att få jobba mot en regissörs vision. Eftersom det är fysisk teater jag är tränad i så är det bildliga språket på scenen och rörelsen i rummet ett stort intresse för mig. Jag gillar att testa nya metoder och ideer. Jag ser mig också  som en stark textskådespelare med fallenhet för, och erfarenhet av, humor och karaktärsskapande.  Jag hoppas på att inom min karriär få bidra med de kunskaper jag har men att alltid fortsätta utmanas i det nya. Därför är jag intresserad av att delta i många olika typer av projekt. 

Det som ligger mig varmt om hjärtat är, förutom humor och att skapa starka karaktärer, att få spela absurda pjäser, koreografiska verk och poetiska scenbilder. Jag vill både roa och väcka tankar hos publiken.    

Hoppas ni tycker att jag är intressant.

Särskilda färdigheter

Språk och dialekter

Språk: Engelska (brittisk)

Svenska dialekter: Västgötska

Sång

Röstläge: Alt

Spelstilar

Clown, Fysisk teater, Improvisation, Mimskådespeleri, Objekt

Sporter

Fäktning, Scenakrobatik, Stage fighting

Körkort och certifikat

Dykcertifikat, Personbil

Utbildning

Kandidat i Mimskådespeleri