Reservplatser att söka! SKETCHUP avancerad nivå – exklusivt för scenografer och kostymdesigners

med Joachim von Rost

pixabay fri bild. Kurs

Ansök till kurs för scenografer och kostymdesigners

 

Upplägg
Kursen i SketchUp är anpassad efter deltagarnas önskemål. Deltagarna väljer själv vad de vill rita i Sketchup under kursen. Det får gärna vara egna projekt. Vi går igenom funktioner och verktyg som du behöver känna till för att kunna skapa 3D-modeller. Kursen består av 2 dagar där den första fokuserar på det tekniska och den andra på design (du får ett exempel på ett riktigt projekt som kan användas om du inte har egna projekt). Undervisningen baseras på praktiska övningar så att du snabbt går från teori till praktik.  Under kursen får du goda råd och tips på hur du lyckas med att skapa digitala 3D-modeller.

Förkunskaper
Du kan välja kursen utifrån två kunskapsnivåer: "bas" (inte arbetat tidigare alt. lite erfarenhet) eller "arbetat med programmet mycket tidigare" (Anmäl dig utifrån din förkunskap). Kursen ges exklusivt för yrkesverksamma scenografer och kostymdesigners.

Kursledare: Joachim von Rost
Kurstimmar: heldagar (9:00-16:00)

kurs 6: 14-15 mars på TeaterAlliansen/Nacka arbetat med programmet tidigare (4 platser)
kurs 7: 22-23 mars online - arbetat med programmet tidigare (3 platser)

ANMÄLAN till: karin.vestlund@teateralliansen.se. Ange namn, telefonnummer och ditt yrkesområde, samt vilken nivå/datum du önskar gå kursen. Ange även om du är medlem i Fackförbundet Scen & Film.

OBS! Först till kvarn gäller.  Kursen är delfinansierad av Fackförbundet Scen & Film och därmed är deras medlemmar prioriterade i urvalet.

Kurserna är avgiftsfria, MEN om du tackat JA till en plats och avbokar efter sista angivna avbokningsdag utgår en avgift på 1000 kr. Beroende på efterfrågan kan fler kurser komma att erbjudas senare i vår/höst.

Plats

online eller TeaterAlliansen/Nacka (se respektive kurs)

Sista ansökningsdag var 2022-03-20.