FULLT! Morgonträning i Viewpoints – 24/4

med Anne Jonsson

Anne Jonsson. Foto: Johan Sellén

Träningen erbjuds yrkesverksamma skådespelare och dansare. Genom att anmäla sig nedan har du reserverat en plats till passet den 24 april och är varmt välkommen på träningen.

Improvisationsmetoden Viewpoints bygger på nio förhållningssätt till tid och rum och är ett sätt att skapa utifrån gemensamt fysiskt arbete med tidsmässiga och rumsliga fokus. Genom improvisationer utifrån specifika förutsättningar agerar och reagerar du på de impulser du får. Metoden är skapad av Mary Overlie och Anne Bogart. Den används ofta för att bygga ensembler och skapa kompositionsmaterial till föreställningar, men även som en träning för aktörer/artister.

Kursledare: Anne Jonsson arbetar som regissör och är konstnärlig ledare på Teater Tre i Stockholm. Anne är aktuell under våren med föreställningen ”VILDA INUTI” på Backa Teater i Göteborg. Hon är utbildad på Ecole de mime corporel dramatique i London, England, har en master i regi och dramaturgi för rörelsebaserad scenkonst från SKH i Stockholm och har tränat Viewpoints för Anne Bogart och SITI Company i NY, USA. Anne arbetar även som lärare i rörelsebaserad scenkonst och devising.

Passen görs i samarbete mellan: Teater Tre, Dansalliansen och TeaterAlliansen
Max: 15 personer

Passet är just nu fullbokat, men önskar du stå på reservlista mejla: lisbeth.pettersson@teateralliansen.se

Plats

Teater Tre (Rosenlundsgatan 12), Stockholm

Datum

Måndagen den 24 april