Ljudboksinläsning ”i skarpt läge”

med Lasse Ljugman Janson, Visuellt Ljud

Denna kurs är exklusivt för dig som deltagit i någon av TeaterAlliansens ljudbokskurser tidigare eller har annan erfarenhet av arbetet. Arbetet är utformad som ett beställningsuppdrag

Du får innan kursen en novell eller stycke av bok att arbeta med för inläsning. Förberedelsen inför inspelningen gör du själv hemma innan kursstart. I studion är det ”skarpt läge” för inläsning under en förmiddag eller eftermiddag (3 timmar). Samma dag ges du även möjlighet att tillsammans med producenten sitta i studion och lyssna på en annan inläsare (3 timmar). Alla kursdeltagare träffas sista dagen för gemensam lyssning och samtal om utmaningar och möjligheter inläsningsarbetet inneburit. I detta samtal kommer även en gäst från ett bokförlag bjudas in.

Datum: 8-12 maj
Du har en heldag 09.00-16.00 måndag, tisdag, onsdag eller torsdag uppdelad på 3 timmar inläsning och 3 timmars lyssning. Alla ses även fredag den 12 maj kl. 09.00-12.00 för gemensam avslutning och inbjuden gäst från bokförlag. Ange i ansökan om det är någon speciell dag du önskar vara i studion.

Antal platser: 6-8

Plats

Visuellt Ljud, Stockholm

Sista ansökningsdag var 2023-04-10.