Ledarskap, konflikthantering och härskartekniker

med Barbara Gamper och Karol Vieker

Är du regissör eller scenograf/kostymdesigner med önskan om att utveckla ditt arbetsledarskap och kunskap om gruppdynamik, konflikthantering och härskartekniker som krävs i ditt dagliga arbete? Vill du ha verktyg för att kunna leda och stötta dina medarbetare för att prestera så bra som möjligt?

Nu erbjuder TeaterAlliansen en 2-dagarskurs tillsammans med en av utbildningsledarna från programmet Ledarskap för scenkonstregissörer och mångfalds- och inkluderingsexperten Karol Vieker där yrkesgrupperna tillsammans får utveckla sina verktyg och kunskaper för att stärkas i rollen som arbetsledare.

Sökande verksamma inom såväl film- som scenkonsbranschen välkomnas.

Utbildningsinsatsen är kostnadsfri för professionellt frilansande regissörer och scenografer. TeaterAlliansen bjuder på fika.

 

TeaterAlliansen genomförde under 2022/2023 två utbildningsprogram av det längre utbildningsprogrammet Ledarskap för scenkonstregissörer i samarbete med Scen & Film, Trygghetsrådet TRS och Svensk Scenkonst. En ny antagninsomgång till programmet kommer utlyses den 17 april 2023.

Mer information och ansökan till det längre utbidlningsprogrammet (endast scenkonstregissörer) hittar du HÄR

 

Kursledare: Barbara Gamper, leg. psykolog och partner/ledarskapskonsult för Leap AB

Gästföreläsning: Härskartekniker och microaggressioner

Osynliggörande. Påförande av skuld och skam. Komplimangmetoden. Microaggressioner. Vad har dessa med arbetslivet och en inkluderande arbetsmiljö att göra? I detta pass tittar vi på hur de vanligaste härskartekniker kan identifieras och – framför allt – motverkas.

Karol Vieker, Diversity, Equity and Inclusion Manager, HR Handelshögskolan i Stockholm

 

Plats

Svensk Scenkonst; Birger Jarlsgatan 39 111 45 Stockholm

Datum

15-16 maj (måndag-tisdag)

Sista ansökningsdag var 2023-04-14.