GAGA – för skådespelare/Stockholm

med Emma Rozgoni

Foto: Ascaf

Är du yrkesverksam skådespelare och vill utforska och upptäcka kroppens oändliga rörelsemöjligheter? Gaga är det rörelsespråk som utvecklats av Ohad Naharin under många år, parallellt med hans arbete som koreograf och konstnärlig ledare (1990-2018) av Batsheva Dance Company. Gaga ger en ram för att upptäcka och stärka kroppen med flexibilitet, uthållighet, smidighet och koordination och samtidigt stimulera alla sinnena och fantasin. Detta pass av Gaga People kräver inga förkunskaper och anpassas efter gruppen som närvarar.

TeaterAlliansen erbjuder skådespelare att träna på Ccap i Stockholm kostnadsfritt.

Morgonpass kl. 08.30-09.30 tisdagar och torsdagar.

Följande gäller när träningen är fysisk:
Kom till träningen enbart om du känner dig helt frisk. TeaterAlliansen följer Folkhälsomyndighetens rådande rekommendationer. Därmed är det viktigt att du håller dig informerad om vad som skrivs här på hemsidan utifall att vi kommer behöva ändra riktlinjerna. På grund av rådande restriktioner får vi endast vara 14 personer i danssalen och därmed krävs föranmälan för att du ska vara garanterad plats. Glöm inte avanmäla dig om du får förhinder. Anmäl dig HÄR!

Kom till Ccap senast 5 minuter innan passet. Därefter kan någon som chansar (drop-in) erbjudas din plats. Fastar du i trafik eller dylikt förvarna Emma för att få behålla din bokning på: 076-0577088.

Emma Rozgoni är uppvuxen i Sverige och utbildad dansare vid Kunsthögskolan i Oslo, idag med sin bas i Stockholm. Efter många års utforskande i Gaga tekniken, med Ohad Naharin och Batsheva Dance Company, frilansande i Amsterdam och Israel, samt ett år vid Gaga Teacher Program, blev Emma certifierad lärare 2012.
Emma undervisar i dans och rörelse för professionella dansare och skådespelare såväl som för dansentusiaster med olika bakgrunder och kunskapsområden, och leder kurser inom Sverige och internationellt för kompanier, utbildningar, festivaler och öppna workshops.

Hon har undervisat vid bland annat GöteborgsOperans Danskompani, Kungliga Baletten, Cullberg, Norrdans, Skånes Dansteater, Iceland University of the Arts, Dans- och Teateralliansen, mfl.. Emma är också intiativtagare och medskapare till Improvisations festivalen i Ytterjärna ‘Metamorphosis- Improvisation and Movement Research Festival.

 

Plats

Ccap, Körsbärsvägen 9 nb i Stockholm

Datum

7/9-28/10 tisdagar och torsdagar
Ingen träning vecka 44
11/11-16/12 endast torsdagar

Tid

Kl: 08.30-09.30