Gaga morgonträning för skådespelare hösten 2020

med Emma Rozgoni

Gagaträning för skådespelare

Är du skådespelare och vill utforska och upptäcka kroppens oändliga rörelsemöjligheter? Vill du utmana dina kroppsliga vanor och ovanor? Gaga öppnar upp för att lyssna och utforska kroppens egna förmågor inom ett brett spektrum av texturer, kvaliteter och rörelser. Gaga ger en upplevelse av frihet, för var och en men även tillsammans med andra.

Gaga-träningen tar sin utgångspunkt i idén om rörelsens dynamiska, läkande och ständigt föränderliga kraft. Metoden är utvecklad av den israeliske koreografen Ohad Naharin. Inga förkunskaper krävs, kom precis som du är! säger Emma Rozgoni som leder träningen. Omklädningsrum med dusch finns i anslutning till studion.

Träningen är öppen för frilansande skådespelare, men kräver föranmälan på doodle nedan om du ska vara garanterad plats på grund av rådande läge med Corona/Covid.

Boka vecka 39, 22 & 24 sept. här.

Följande gäller under höstens morgonträning:

  • Max 16 personer i danslokalen. Förbokad plats har förtur och därefter drop-in i mån av plats. Platserna inför kommande vecka släpps på torsdag.
  • Sprita händerna innan du går in i danssalen.
  • Kom ombytt och i möjligaste mån ber vi dig att duscha/klä om hemma. Behöver du byta om på plats så håll avstånd/lämna plats.
  • Är du förkyld eller känner andra sjukdomssymtom stanna hemma.
  • Vi vill gärna fortsätta med GAGA, men det bygger på att alla tar eget ansvar och visar hänsyn.
  • TeaterAlliansen följer rådande riktlinjer och blir vi tvungna att ställa in eller skjuta fram träningen meddelas det här på hemsidan och på Facebook.

Emma Rozgoni är utbildad i dans vid Kunsthögskolan i Oslo. Efter många års utforskande i Gaga-tekniken, med Ohad Naharin och Batsheva Dance Company, frilansande i Amsterdam och Israel, samt ett år vid Gaga Teacher Program, blev Emma certifierad lärare 2012. Hon har undervisat bland annat vid Cullbergbaletten, Carte Blanche Dance Company, K.Kvarnström & Co, Skånes Dansteater, Teateralliansen, Dansalliansen, Iceland Academy of the Arts, Kunsthögskolan i Oslo, mfl..Emma är också initiativtagare och medskapare till Improvisations festivalen i Ytterjärna Metamorphosis- Improvisation and Movement Research Festival.

Plats

Ccap, Körsbärsvägen 9 nb. Stockholm

Datum

Tisdagar och torsdagar från 25 augusti till 3 december.
INGEN TRÄNING VECKA 44.

Tid

Tisdagar 08.30-10.00
Torsdagar 08.30-09.30

Ansök senast

2020-12-03