Gaga – träning online

med Emma Rozgoni

Gagaträning för skådespelare

Är du skådespelare eller dansare och vill utforska och upptäcka kroppens oändliga rörelsemöjligheter? Vill du utmana dina kroppsliga vanor och ovanor? Gaga öppnar upp för att lyssna och utforska kroppens egna förmågor inom ett brett spektrum av texturer, kvaliteter och rörelser. Gaga ger en upplevelse av frihet, för var och en men även tillsammans med andra.

Gaga-träningen tar sin utgångspunkt i idén om rörelsens dynamiska, läkande och ständigt föränderliga kraft. Metoden är utvecklad av den israeliske koreografen Ohad Naharin. Inga förkunskaper krävs, kom precis som du är! säger Emma Rozgoni som leder träningen. .

TRÄNING ONLINE samt FYSISKT genom TeaterAlliansen i samarbete med Dansalliansen

Morgonpass online kl. 08.30-09.00 tisdag & torsdag
Nyhet: Ett fysiskt pass i Vitabergsparken kl. 08.30-09.30 onsdag.

Träningen är öppen för frilansande skådespelare och dansare, men kräver föranmälan på doodle nedan för att du ska få länk till aktuellt pass (begränsat antal platser).

GAGA People 8 & 10 juni kl. 08.30-09.00 ONLINE via Zoom
GAGA People 9 juni kl. 08.30-09.30 FYSISKT i Vitabergsparken, Stockholm (grusgången framför scenen).

Sista träningsveckan innan sommaruppehåll. Vecka 24 (15, 16, 17 juni) bokas HÄR!

Följande gäller under träningen när den är digital:

  • max 38 platser kan förbokas
  • länk mejlas ut senast en timma innan aktuellt pass
  • du måste vara inloggad på zoom senast 5 minuter innan passet (inget efterinsläpp)
  • obligatoriskt att ha kameran på (för gemenskapen i rummet), men ljudet avstängt under själva träningen.

Emma Rozgoni är utbildad i dans vid Kunsthögskolan i Oslo. Efter många års utforskande i Gaga-tekniken, med Ohad Naharin och Batsheva Dance Company, frilansande i Amsterdam och Israel, samt ett år vid Gaga Teacher Program, blev Emma certifierad lärare 2012. Hon har undervisat bland annat vid Cullbergbaletten, Carte Blanche Dance Company, K.Kvarnström & Co, Skånes Dansteater, Teateralliansen, Dansalliansen, Iceland Academy of the Arts, Kunsthögskolan i Oslo, mfl..Emma är också initiativtagare och medskapare till Improvisations festivalen i Ytterjärna Metamorphosis- Improvisation and Movement Research Festival.

Plats

online via zoomlänk som mejlas ut inför varje pass (endast föranmälda).

Datum

Träningstider och veckodagar kan variera eftersom vi under rådande situation med Covid-19 har alla pass online. Därmed försöker vi ta möjligheten att variera tiderna lite.