Föreställningsbiljett till: Dimanche

Föreställningen är en del av Marionetteaterns internationella festival Pop Up Puppets på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm den 22-25 augusti 2024.
En familj tillbringar söndagen tillsammans, som de alltid brukar göra. Plötsligt skakar väggarna, starka vindar och ösregn härjar utanför, och stormen har bara börjat. Den belgiska dockteaterföreställningen "Dimanche" målar upp ett humoristiskt och brännande porträtt av hur mänskligheten överraskas av naturens okontrollerbara krafter.
Om föreställningen: Mitt i detta klimatkaos gör huvudpersonerna allt för att behålla sina vardagliga rutiner, som om ingenting har hänt. Samtidigt gör tre resande naturreportrar sitt bästa för att dokumentera apokalypsen. Med den enkla utrustning de har filmar de jordens sista levande arter: tre vilda djur på gränsen till utrotning.
Föreställningen är skriven och regisserad av Julie Tenret från det belgiska kompaniet Focus & Chaliwaté. Tillsammans med Sicaire Durieux och Sandrine Heyraud har hon skapat flera hyllade internationella shower som kombinerar teater med dockor, föremål, skådespelare och video. Det sceniska språk hon använder är i huvudsak visuellt metaforiskt, poetiskt, konstnärligt och mycket nära cinematografisk skildring. Hennes föreställningar är riktade till alla åldrar och behandlar sociala frågor från det intima till det universella.
Skriven och regisserad av: Julie Tenret, Sicaire Durieux och Sandrine Heyraud
Med: Julie Tenret, Sicaire Durieux och Sandrine Heyraud eller: Thomas Dechaufour, Shantala Pèpe, Christine Heyraud, Julie Dacquin och Sophie Leso
Från: 15 år
Läs mer om föreställningen HÄR!
Antal biljetter:
En biljett/ansökan. TeaterAlliansen har totalt 8 biljetter (om många ansöker kommer vi lotta ut biljetterna). Besked lämnas efter sista ansökningsdatum.

Läs mer om festivalen HÄR!

 

Plats

Kulturhuset Stadsteatern, Stockholm

Datum

Lördagen den 24 augusti

Tid

Tid: 18.00-19.30

Ansök senast

2024-08-04

Ansök

Om du inte är anställd på TeaterAlliansen, vänligen bifoga ditt CV till varje kursansökan.

Tillåtna filer är PDF, Word-dokument och Pages för Mac.