EMBODIED MOVEMENT: Daglig träning för skådespelare och dansare

med Kirstine Ilum

Anmäl dig till två förmiddagars introduktion av "Embodied movement". Därefter kommer det erbjudas morgonträning varje måndag kl. 08.30. Res in i din egen kropps rytm. Andningen har stor betydelse för vår förmåga att känna vår kropp och vårt inre känsloliv. Det är porten till våra känslor och kopplingen mellan kropp och sinne som förbinder det medvetna och det omedvetna i oss.

Emobodied movement ger energi till hela kroppen, våra muskler och vårt skelett. Rörelsen ger näring åt våra känslor och hjälper det som står stilla att röra sig. Du arbetar från fötter, till organ, till nervsystem, till själen och till hjärnan och hela vägen tillbaka.

"Våra kroppar är fantastiska, och jag tror på helande och hälsa genom rörelse, stillhet, skratt, nyfikenhet och kärlek. Resurser som finns inom oss alla.”

Kirstine Ilum

Kirstine: Dans, rörelse och meditation har alltid varit en stor del av mitt liv. I mer än 15 år, med hela Europa som arbetsplats, har jag arbetat som professionell dansare, projektledare, koreograf och utbildare.

Plats

Danscentrum Syd, Bergsgatan 29, Mazettihuset, Malmö.

Datum

onsdag 5/10 & fredag 7/10

Sista ansökningsdag var 2022-10-04.