Börja steppa!

med Mattias Lundmark

På begäran erbjuder vi en intensivkurs i stepp på grundnivå.

Under kursen får du lära dig de mest grundläggande stegen såsom shuffle, flap och timestep. Vi övar på rytmik och fokuserar på steppteknik som kan fungera med många olika musikstilar. En historisk bild av steppens ursprung ingår också. Med mycket dansglädje sätter vi ihop en koreografi under veckan som vi senare åker på världsturné med!! (Eller så njuter vi av vår succé i kurslokalen.)

Ni som har steppskor får gärna använda dem. Det går också bra att använda en komfortabel sko med hård lädersula. Eventuellt kommer det att finns steppskor att låna.

Förvänta er mycket energi och genuin entusiasm till ett fyrverkeri av ny inspiration! – säger Mattias Lundmark som leder kursen

Mattias Lundmark är steppcoach och assisterande koreograf. Han är utbildad i stepp i New York på Broadway Dance Center Hans specialitet är att lära ut och bygga upp en god grundteknik i stepp hos både amatörer och professionella dansare. Han har de senaste åren jobbat med musikaler som, Singing in the Rain, Förklädet, Book of mormon och Billy Elliott. Under det senaste året har han jobbat med artister som Roine Söderlundh, Rennie Mirro, Hanna von Spreti och Karl Dyall.

Plats

Stockholm

Datum

20-23 mars

Sista ansökningsdag var 2018-03-04.