Aktuella kurser, workshops och seminarier för dig som är professionell skådespelare

Utveckla dig som skådespelare

TeaterAlliansen, skådespelare, kompetensutveckling, Mikael Reijmar

Foto: Mikael Reijmar

Vem kan ansöka?

Du som är yrkesverksam skådespelare, med högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, kan ansöka till TeaterAlliansens kompetensutveckling. Är du inte anställd av TeaterAlliansen bifogar du ditt cv med varje ansökan.

Om antalet behöriga sökande är större än antalet platser gör TeaterAlliansen, tillsammans med kursledaren, ett urval bland de sökande.

TeaterAlliansens kurser, workshops och seminarier är kostnadsfria för frilansande skådespelare. Är du tillsvidareanställd på en teater och deltar i vår kompetensutveckling debiteras din arbetsgivare en deltagaravgift.

Kolla att du får ett bekräftelse på din ansökan till den e-postadress du angivit. Besked om antagning skickas till alla sökande 10–14 dagar före kursstart.

Har du frågor eller förslag på kursinnehåll eller pedagoger är du välkommen att mejla saara.printzwerner@teateralliansen.se eller ringa på tel 08 452 21 26.

Vill du få information från TeaterAlliansen?

Plats: Stockholm

Datum: 4-14 december (vardagar)

Ansök senast: 2018-11-19

Radiodrama

En kurs för dig som är nyfiken på att utforska radiomediet som uttrycksform. Vad är utmärkande för radiodrama? Vilka möjligheter har skådespelaren till gestaltning och hur skiljer sig gestaltningen från den på t.ex. teater, film och tv?

Läs mer och ansök

Plats: Stockholm

Datum: 10-14 december

Ansök senast: 2018-11-25

Musikdramatisk gestaltning

Kursen syftar till att undersöka och utmana traditionella uppfattningar kring musikteaterns potential. Syftet är också att utveckla den individuella sångliga förmågan i en scenisk situation.

Läs mer och ansök