Aktuella kurser, workshops och seminarier för dig som är professionell skådespelare

Utveckla dig som skådespelare

TeaterAlliansen, Kompetensutvckling, Skådespelare

Foto Bengt Wanselius

Vem kan ansöka?

Du som är yrkesverksam skådespelare, med högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, kan ansöka till TeaterAlliansens kompetensutveckling. Är du inte anställd av TeaterAlliansens bifogar du ditt cv med varje ansökan.

Om antalet behöriga sökande är större än antalet platser gör TeaterAlliansen, tillsammans med kursledaren, ett urval bland de sökande.

TeaterAlliansens kurser, workshops och seminarier är kostnadsfria för frilansande skådespelare. Är du tillsvidareanställd på en teater och deltar i vår kompetensutveckling debiteras din arbetsgivare en deltagaravgift.

Kolla att du får ett bekräftelse på din ansökan till den e-postadress du angivit. Besked om antagning skickas till alla sökande 10–14 dagar före kursstart.

Har du frågor eller förslag på kursinnehåll eller pedagoger är du välkommen att mejla saara.printzwerner@teateralliansen.se eller ringa på tel 08 452 21 26.

Vill du få information från TeaterAlliansen?

Plats: TeaterAlliansen, Kvarnholmsvägen 56, Nacka

Datum: 16-19 oktober

Ansök senast: 2018-10-10

Idé- och projektutveckling för skådespelare

För dig som ruvar på idéer och egna projekt, eller kanske redan jobbar med eget material, men som behöver inspiration och konkreta tips för hur du ska tänka, göra och orka. Kom och lyssna på kollegor som berättar om hur de har gjort, om misslyckanden och succéer, om hårt arbete och skapandets glädje.

Läs mer och ansök