Tillhör Unga TeaterAlliansen

Isabelle Boström

Isabelle Boström

Fotograf: Jonas Jörneberg

28 år, 160 cm

Kontakt

isabelle_bostrom@hotmail.com
0761-62 22 54

Aktuellt

Skådespelare på Regionteater Blekinge Kronoberg  i föreställningen Mirabell och Astrakan. En barnteater skriven av Annika Thor, regisserad av Maria Löfgren. Spelas fram till den 18 maj 2018.

Hemsida med showreel: www.isabellebostrom.com

 

Presentation

Jag är en kreativ och nyfiken scenkonstnär som tror på ständig utveckling. Jag tycker om att ta kurser/workshops, sommaren 2015 var jag på Fårö och deltog i en sommarkurs med Le Teatre de Solei med Ariane Mnouchkine i spetsen. Som nittonåring arbetade jag i en teatergrupp i Bulgarien under ett år och jag har tagit olika dans-, teater- och butoh-workshops i Berlin och London. Jag älskar att träffa nya människor från andra delar av världen och skapa tillsammans. Detta gör mig till en öppen och undersökande skådespelare.

Som mimskådespelare är jag bra på att skapa rörelse/koreografier/scenerier. Jag har en förmåga att se bilder och att skapa mellanrum, ett poetiskt andetag där kroppen står i fokus. Kan vara en blick, kan vara en armrörelse eller kanske en dans. Som mimskådespelare är jag även bra på att tala. Jag har en stark röst som jag gärna använder till både tal och sång. 2011-2013 gick jag teaterlinjen på Fridhems Folkhögskola.

Scen:
Forzen Souls, regi: Katrin Holla, slutproduktion Stockholms dramatiska högskola 2017
IWONA, regi: Henrik Dahl, Teater Tribunalen 2017
LILITH - Departure eget projekt, stockholms dramatiska högskola 2017

Film/tv:
Firefox AK - Heart of Mine, regi Mats Udd (musikvideo)
Cindy, roll: storasyster, regi Julia Thelin (kortfilm)

Utbildning

Stockholms dramatiska högskola, mimskådespeleri 2014-2017