Aktuella kurser, workshops och seminarier för dig som är professionell skådespelare

Relevant, utvecklande och lustfylld kompetensutveckling

Foto Mikael Reijmar

Vem kan ansöka?

Du som är yrkesverksam, frilansande skådespelare, med högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, kan ansöka till TeaterAlliansens kompetensutveckling. Är du inte anställd av TeaterAlliansen bifogar du ditt cv med varje ansökan.

Om antalet behöriga sökande är större än antalet platser gör TeaterAlliansen, tillsammans med kursledaren, ett urval bland de sökande.

TeaterAlliansens kurser, workshops och seminarier är kostnadsfria för frilansande skådespelare. Är du tillsvidareanställd på en teater och, i mån av plats, deltar i vår kompetensutveckling debiteras din arbetsgivare en deltagaravgift.

Kolla att du får ett bekräftelse på din ansökan till den e-postadress du angivit. Besked om antagning skickas till alla sökande 10–14 dagar före kursstart.

Har du frågor eller förslag på kursinnehåll eller pedagoger är du välkommen att mejla saara.printzwerner@teateralliansen.se.

Ansök senast

18 januari

Ljudboksinläsning

med Visuellt Ljud

Kursen vänder sig till skådespelare som vill öka sin kunskap om vad det innebär att arbeta med inläsning av ljudböcker och praktiskt pröva gestaltningsmöjligheter framför mikrofonen.

Läs mer och ansök
Plats

TeaterAlliansens kurslokal, Kvarnholmsvägen 56, Nacka

Datum

14-18 februari (måndag-fredag)

Ansök senast

25 januari

Skådespeleri i TV-serier

med Elisabet Sevholt

Åter en chans att få arbeta med scener i olika tv-seriegenrer och djupdyka i några av dem under handledning av Elisabet Sevholt.

Läs mer och ansök