Staffan Nattsén

Staffan Nattsén

Fotograf: Alexandra Nattsén

55 år, 180 cm

Kontakt

staffan.nattsen@telia.com
0706227298

Staffan Nattsén i RedogörelseAktuellt

För tillfället är jag engagerad i teater för högstadiet i produktionen Lägg dig inte i det här! (del 6) på Teater UNO samt monologen Redogörelse av Franz Kafka. Jag har under våren gått en castingkurs och skulle gärna arbeta mer med film! Jag arbetar också med flera projekt inom Svenska Kyrkan.

Presentation

Började mitt teaterarbete i Teater Börskraschen ´29, som var en skön mix av komik, politik och blodigaste allvar (fortfarande en källa till inspiration). Jag har arbetat professionellt med teater sedan 1990 och varit verksam framförallt i Teater UNO och i Teater Bastard. I de sammanhangen har jag också fått möjlighet att arbeta med dramaturgi och med egna texter. Att få spela teater för ungdomar och möta dem med existentiella och samhälleliga frågor i arbetet på Teater UNO har varit – och är – engagerande och lärorikt Jag har också medverkat i radioteater, uppläsningar samt några kortfilmer.

 

Särskilda färdigheter

Språk och dialekter

Språk: Engelska (brittisk)

Svenska dialekter: Bohusländska, Göteborgska, Västgötska

Instrument

Elgitarr, Gitarr

Spelstilar

Clown, Improvisation

Sporter

Fotboll, Golf, Karate, Ridning, Tennis

Körkort och certifikat

Personbil

Utbildning

60 poäng Dramatik vid Göteborgs Universitet samt diverse teaterkurser. Arbetslivserfarenhet från främst fria teatergrupper samt egna projekt.